Terme Topolšica

Topolšica

Terme Topolšica so vrhunski termalni kompleks, ki se nahaja v razgibanem okolišu Šaleške doline. Ponujajo širok izbor termalnih bazenov za sprostitev ter wellness storitev za popolno razvajanje telesa in duha. Poleg tega so na voljo številne aktivnosti, kot so savne, fitnes, tenis, pohodništvo in kolesarjenje. Otroci se lahko zabavajo v otroškem bazenu. Gostje lahko uživajo tudi v pestri kulinariki v restavracijah in kavarnah ter si ogledajo okoliške znamenitosti, kot so muzej premogovništva Velenje in Mozirski gaj. Terme Topolšica so idealna destinacija za sprostitev, rekreacijo in uživanje v naravnem okolju.

Zakaj Terme Topolšica?

Terme Topolsica - bazeni

Ko obiščete ene izmed najboljših term v Sloveniji, boste nedvomno navdušeni nad edinstveno oblikovanim termalnim kompleksom in raznovrstno ponudbo aktivnosti. Izbirate lahko med notranjimi in zunanjimi bazeni, ki vam omogočajo sprostitev ali bolj aktivno rekreativno plavanje. Termalna voda, bogata s koristnimi minerali, ima blagodejen učinek na naše telo in je zelo koristna za zdravje.

Bazeni v Topolšici so primerni tako za ljudi, ki okrevajo po bolezni ali operativnih posegih, kot tudi za otroke in celotno družino. Terme Topolšica slovijo kot vrhunske toplice zaradi široke ponudbe bazenov, savn in drugih wellness storitev.

*Na žalost trenutno zunanji vodni park Zora in wellness center Zara nista odprta.

odlična izbira za družinski oddih

Če se odpravljate na dopust z otroki, boste zagotovo navdušeni nad številnimi aktivnostmi, ki jih ponuja Topolšica. Te terme sodijo med najboljše v Sloveniji, poleg tega pa imate v bližini tudi širok izbor možnosti za aktivno preživljanje prostega časa. Le nekaj minut vožnje z avtomobilom vas loči od čudovite plaže ob Velenjskem jezeru, ki je poleti idealna destinacija za družine z otroki.

Če želite doživeti nepozaben oddih in se sprostiti v edinstvenem okolju, so Terme Topolšica odlična izbira. Na voljo so vam udobni apartmaji Topolšica, ki vam zagotavljajo neposreden dostop do vseh storitev. Ne odlašajte več, rezervirajte svoj dopust že danes in se pripravite na čudovite dni v objemu narave in termalnih vrelcev.

Galerija