Apartmaji Topolšica

Naši čudoviti apartmaji vam nudijo sodobno opremo in udobje, ki vam bosta pomagala pri sprostitvi in nabiranju novih energij. Nahajajo se v neposredni bližini term Topolšica, kar vam omogoča enostaven dostop do vseh termalnih užitkov. Poleg tega pa je v okolici na voljo še Velenjsko jezero in številne druge privlačne destinacije, ki bodo popestrile vaš dopust.

Naj naši idilični apartmaji postanejo vaša oaza miru, kjer se boste lahko spočili in napolnili z novo energijo. Uživajte v udobju sodobne opreme in se razvajajte v bližini vrhunskih term. Ne glede na to, ali se želite sprostiti v termalni vodi ali se podati na raziskovanje okolice, naša lokacija vam omogoča enostaven dostop do vseh teh možnosti. Preživite nepozaben dopust, poln sprostitve in zabave, v naših udobnih apartmajih.

Apartma DREN

Apartma DREN

Sodobno opremljen in udoben apartma je popolna izbira za družinske počitnice. V njem so na voljo štiri ležišča, vključno z eno zakonsko posteljo in dvema enojnima posteljama, ter možnost dodatnega ležišča na raztegljivem kavču v dnevni sobi. Opremljena kuhinja z jedilno mizo in kopalnica s kadjo vam zagotavljata vse, kar potrebujete za udobno bivanje. Za uživanje na svežem zraku pa sta vam na voljo tudi balkon in terasa s ležalniki.

Poleg tega vam apartma nudi brezplačno parkirišče, kjer lahko varno parkirate svoj avtomobil brez dodatnih stroškov. Prav tako je na voljo brezplačen WiFi po celem apartmaju, tako da ste vedno povezani in lahko delite svoje počitniške trenutke s prijatelji in družino. Za dodatno udobje pa poskrbi klimatska naprava, ki vam omogoča prijetno temperaturo v apartmaju tudi v vročih poletnih dneh.

Apartma HORTENZIJA

Vabljeni v prostoren in udoben apartma Hortenzija, ki se nahaja v idiličnem naselju neposredno ob termah Topolšica. Ta apartma vam ponuja obilo prostora za udobno bivanje. V notranjosti najdete tri spalnice, od katerih sta dve opremljeni z zakonsko posteljo, tretja pa s štirimi enojnimi ležišči. Poleg tega vam je na voljo tudi kopalnica in popolnoma opremljena kuhinja z jedilno mizo, kjer si lahko pripravite obroke po svojem okusu.

Apartma HORTENZIJA

Poleg udobja v notranjosti vam apartma Hortenzija ponuja tudi možnost uživanja na balkonu ali terasi, kjer lahko vdihnete svež zrak in uživate v razgledu na okolico. Tu se boste počutili sproščeno in se lahko osredotočili na uživanje v vašem dopustu ob termah Topolšica.

Za vaše udobje poskrbimo tudi s ponudbo brezplačnega parkirišča, kjer lahko brez skrbi parkirate svoj avtomobil. Poleg tega je na voljo brezplačen WiFi po celem apartmaju, tako da ste vedno povezani in lahko delite svoje počitniške trenutke s prijatelji in družino. Da bi vam zagotovili prijetno temperaturo v vseh letnih časih, je v apartmaju na voljo tudi klimatska naprava.

GALERIJA